Vzpomínky a současnost

Vzpomínky a současnost

Anotace: Čas na přátelství

Vzpomínky a současnost

Chato pod Obřany svítíš v paměti
na dobu kdy malé byly naše děti
jak rozrůstaly se barumáků rodinky
přibývaly tu na pasece chatičky
na brigády jezdívalo se s nadšením
stavba koupaliště byla skvělým řešením
voda v bazénu ó jak byla příjemná
péče o hosty a strava úžasná

Naše děti vzpomínají na to moc rády
nacházely tu při hrách své kamarády
rády jezdí sem našich dětí rodiny
do krásné lesnaté hostýnské krajiny

Dlouhá léta tu máme pani Žákovou
pečuje o nás se svojí rodinou

Už tak rychle neběháme nehoníme míč
a těžce si přiznáváme že je mládí pryč

Jedno nám však stále zůstává
bavíme se jako za mlada
Autor kojanova, 28.06.2011
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí