Diamantový dážď..

Diamantový dážď..

Anotace: .. na Saturne

Búrky na Saturne sú neprestajné
blesky vo vysokom tlaku podpália
obidve krídla, viac nemám, neprajné
podmienky besnenie hrôz nespomalia

horúce plyny v stálej blýskavici
diamantový dážď spustili hustý
o chvíľu podobný som šperkovnici
najdrahších kameňov blýskavé krusty

zdobia ma od hlavy po päty, v krídlach
zlepených, do ktorých viac nenazbieram
netopier bol som, už nie, na nosidlách
spím.. v zuboch najkrajší diamant zvieram
Autor Petbab, 28.06.2011
Přečteno 309x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, la loba, Doradan, Gabrielle, Mbonita, Květka Š., PIPSQUEAK, Donne, labuť, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejkrásnější diamantový déšť jaký jsem kdy četla :)LÍBÍ!!!

28.06.2011 17:15:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí