O štěstí

O štěstí

Anotace: Na každého čeká, ke každému přijde, ale nikdo neví kdy.

Budu-li věřit na osud, zeptám se,
kdy přijde moje štěstí.
Zeptám si i pána Boha,
který vše vytvořil.

Mým štěstím bude víra v druhé lidi a láska,
co palce podrží mi.

Dívek je na světě velká spousta a čekají,
až uvidí svého prince.
Já, chudý poustevník,
chodím krajinou a hledám tu jedinou.

Než ji najdu,
budu, naděj rozdávat,
potom už jen vroucně milovat.
Autor Hantec, 28.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: XaYa, seh, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Háááááááááááááááá!

29.06.2011 17:22:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí