Rozpuštěnej sen

Rozpuštěnej sen

Anotace: Taky vás tak nas... kdež vás něco vyrve ze snu?

Překročit limity
za který se dá jít,
rozkopnout mantinely
a po svym si žít.

Srazit na kolena
všechna omezení,
který ruce svazujou
žádnej limit není.

Zadrž chvíli dech
a nechej to běžet,
zatni svoje zuby
a nechej to ležet.

Cejtíš jak to šlape?
Je to chlape síla!
Když do černý barvy
zavrtá se bílá.

Expandují barvy duhy
v ozvěnách se tříští dech,
zorničky mám rozšířený
splašil se mi srdce tep.

Dostávám se zvolna z tranzu
cejtím zápach rána,
rozplynul se v šedi sen
jako v ozvěně rána.
Autor ZENITZERO666, 29.06.2011
Přečteno 214x
Tipy 9
Poslední tipující: Ružka, ŠEDIVÁ MYŠ, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Donne, Jajas, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zhasnu víčka a chci si spát.
Ale smůla, musím vstát.
To znám, to dobře znám,znám,znám...

29.06.2011 07:18:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí