Jsem tohle já?

Jsem tohle já?

Anotace: To mě takhle v půl druhý ráno chytla psavá....

Chci být sám sebou
a přeci jsem něčí vinou
uzavřen v kleci,
chci být volný a něhu
zažít svázán pavučinou,
jsem si cizí vězeň,
v očích druhých
jako každý jiný,
mám kalendářním rokem,
dál od narození,
blíž k smrti,
osud si přepisuji,
den co den plyne,
vyhýbám se bolesti
minulosti, zítřků.

Jak relativní je žít,
když všichni umírají
a my co jsme živí,
marníme život spoutáni
ve škatulce etiky,
která nikdy
nehrála si na svobodnou.
Autor Souný, 07.02.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoje pocity z dnešního sveta?....ze spolecnosti?....docela přesný...taky by sis mě mohl konečně autorizovat na icq...:)

10.02.2006 19:09:00 | Trdlo

Je to báseň k zamyšlení :)

07.02.2006 21:17:00 | Souný

Něco z toho je dobré, v něčem tápu...Snad mojí vinou!

07.02.2006 15:45:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí