luccilla

luccilla

Anotace: aktivní, pečlivá, pozitivní, přátelská, romantická, samostatná, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá, Závislost na: dobré jídlo, kamarádi, muzika, sex

představ si pohodový místo, kde i po půlnoci je živo
u pípy zrzovláska, co sama natočí ti mezi řečí pivo
a potom, co za dvacet minut dáš už čtvrtý na ex
ti navrhne, jestli náhodou bys neměl chuť i na sex
to pak po takových slovech při slavnostech pivního ráje
a pohledu očí, co září jak komunisti na prvního máje
tě ani nemusí Ebeni mlátit holema
aby nadobro podlomily se ti kolena

ona ale byla nadprůměrně krásná vždycky
holka s kloboukem pruhovaným námořnicky
která už na první pohled nevypadá zrovna líně
třeba jen tím, že chodí pěšky po Šumavě (..nebo po Berlíně)
holka, které vyznání lásky na základce psala skoro celá třída
a jíž jako správné feministce imponuje Magdalena Carmen Frída
holka, co dostane tě svým pohledem i přes sluneční brýle
a v životě dávala si celou dobu jen ty nejvyšší cíle
tak právě ta teď čte moji báseň pro ni....teď je má chvíle
Autor upbraider, 29.06.2011
Přečteno 371x
Tipy 13
Poslední tipující: Radhuza, tato22, Elisha, Findë, E.T.Jane, ilona, Paulín, Monica.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)pěkná nebo ošklivá je relativní a i když se možná dobře čte, zůstala bez odpovědi té, které byla psána...

29.06.2011 23:22:00 | upbraider

Pěkná, moc dobře se čte. xD

29.06.2011 18:50:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí