Současnost

Současnost

Anotace: :(

Jsem rozviklaný zub
co bolí svoje okolí
co silný je jak dub
ale nevydrží cokoliv.

Jsem hejno orlů bělohlavých
co sráží srnu útokem
a do mých vlasů vítr halí
prohry s plným úrokem.

Jsem jak slabá hvězda
co dokresluje oblohu
a i když se to nezdá
nežertuji o Bohu.

Nejsem sluncem v tvojí duši
nejsem tvoje znamení
málo co si nevytuším
když mě hryže svědomí.

Tak tu stojím v celé kráse
otylost mým přítelem
s pneumatikou pevně v pase
nenávistí rozdělen.
Autor Ďábel sám, 29.06.2011
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, E.T.Jane, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mám též kila navíc.

13.04.2024 17:21:29 | mkinka

Když život udýchají tvoje plíce
je fuk,že máš o 30,40... kil více..
Jez, pij, ale žij. Žij!

30.06.2011 10:25:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí