K svátku

K svátku

Anotace: Všem Pavlům.Hodně zdraví a pohody.

Sbírka: Osobnosti

Prý malý, nicotný on je
z latinského toho slova
kdo zavolá, zavolá ho znova
k večeři posvátné.

On zdá se jen takový
ba ni, on silný v duši sám
to oddává se myšlenkám
vzdáleným, až za hranicí Země.

On pozná, najde touhu ve mě
jistě, určitě a snadno
on nepadne tím smutkem na dno.
Ne, nevzdá se.

Najde sílu svou tak jistě
však netváří se sebejistě
to zdání trochu klame.
Však ho jistě známe.

Známe kolem sebe...
Autor Paulín, 29.06.2011
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opožděně ale ze srdce..vše nejlepší Pavle:-)

29.06.2011 21:24:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí