Příčení 2

Příčení 2

Anotace: ...

Udělat díru do světa

Pan doktor udělal do světa díru
se svojí zvláštní terapii,
při léčbě rýmy sahá po klystýru
a všichni pacienti žijí!

Být fackován hanbou

Že by ho měla fackovat hanba,
řekla mu partnerka bez okolku,
hraje se totiž právě samba
a on s ní stále tančí polku.

Místo na slunci

Hledá si místo na sluníčku,
nelehkým úkolem obtížil bedra,
zároveň touží po stinném flíčku,
protože těžko snáší vedra.

Poznat na vlastní kůži

Poznal na svou vlastní kůži,
že kontakt s florou někdy bolí,
v dlani pevně sevřel růži,
to může napadnout jenom voly.

Vyseknout poklonu

Když přišla tchyně, běžel do kůlničky,
má v ruce sekeru, funí lehce,
jestli se mýlím, sežeru své cvičky,
podle mne poklonu složit ji nechce.

Žrát z ruky

Manželce z ruky doslova žere,
pár musí obracet každý halíř,
již ho to ale mírně sere,
že nemaj doma ani talíř.

Dostat kapky

Má pomalost štve záchodové babky,
v tomhle mám opravdu slabinku,
i dneska jsem zase dostal kapky,
že dvě hodiny blokuji kabinku.

Zabouchnout po uši

Zabouch se do holky po ušiska,
větší lásku člověk zřídka vidí,
potom vsak přijde pomyslná ryska
a od pusy dolu vše nenávidí.

Mít tuhý kořínek

Tchýnin kořínek byl značně tuhý,
dalo to zabrat opravdu moc,
ráno měl pod očima kruhy,
škrcení trvalo celou noc!

Být/nebýt hračkou

Není to vůbec žádná hračka,
podobné věci nenese lehce,
již osmý den ho trápí sračka
a zatím se ji houstnout nechce.
Autor Ringo, 29.06.2011
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí