V temnotě budoucna

V temnotě budoucna

Anotace: .......

V temnotě budoucna
světlo se skrývá
(na konci tunelu…na konci života)
...nebo jak se to zpívá?...

V temnotě minula
světla už vyhasla
(a nic nezažehne ty staré svíce)

V temnotě dnešních dnů
aspoň ty mi svítíš!
(doufám že nezhasneš, tak jako hvězda…)
Nebo toho chci příliš?
Autor Chašmodský, 29.06.2011
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Káňátko, Charibeja, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí