Rozpadlé

Rozpadlé

Anotace: ...

Srdce pohřbené v rakvi,
Zasypané těžkými kameny.

Ještě trošku potichu bije,
Snad dá si někdo tu práci,
Vykope hrob a ono
Přežije.

Minuty ubíhají.
Čas je mocným pánem.

Kostelní zvony půlnoc odbíjí
A jejich hlas zní tichým sálem.

Nářky srdeční nikdo neslyší,
Zvony vše přehluší.

A tak vydechne naposled,
Strachem rozpadlé
Na kusy.
Autor teniska, 29.06.2011
Přečteno 290x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, ECHO PARAZIT, Emmelia, ilona, Maryje..., Judita, CULIKATÁ, E.T.Jane, Květka Š., la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí