S těmi všemi

S těmi všemi

Anotace: ...

Se psem alkoholikem
co vypije víc piva než já.
Se spoustou otázek
bez odpovědí.

S těmi co ráda mám
a nevím zda to vědí.
S rumem v kole
co hřeje, co se se mnou směje.

S můzou
co odchází, aby si mě znovu našla.
S hanbou
co na každém kroku mě provází.

S olympicem
co už mi nehraje.
A s pýchou
co mě jednou zabije.



S těmi všemi budu se ptát
a až do rána pít.
Autor Striptérka, 30.06.2011
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, James Libustka, tato22, WAYWARD, Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak na to,piju S Tebou

21.07.2011 00:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí