Pražskovenkovská hymna

Pražskovenkovská hymna

Anotace: Zatím co Česko se bez Slovenska celkem obejde (a naopak) tak Praha by se bez venkova neobešla. A naopak?... to je otázka:D) Proto jsem složil hymnu která by měla více stmelit prahu s venkovem... a na opak;)

Kde domov můj..................Ve městě žít
kde domov můj..................ve městě žít
voda hučí po lučinách..........metro hučí tunelama
bory šumí po skalinách........tramvaj cinká podjezdama
v sadě skví se jara květ ......nad mostem hrad ped ním jez
zemský ráj to na pohled......městký ráj na pohled jest
a to je ta krásná země........a to je to krásný město
země Česká domov můj......město Pražský domov můj
země Česká domov můj......město Pražský domov můj


Nad Tatrou sa blýská..........nad venkovem blýskne
hromy divobijů...................stahují se mraky
nad Tatrou sa blýská..........nad venkovem blýskne
hromy divo bijů..................stahují se mraky
Zastavme sa bratia.............leden únor bílý
veď sa ony stratia..............pole z jara sílí
Slováci ožijú.....................zlaté klasy sklízí
Zastavme sa bratia............leden únor bílý
veď sa ony stratia..............pole z jara sílí
Slováci ožijú.....................zlaté klasy sklízí.
Autor ZENITZERO666, 30.06.2011
Přečteno 360x
Tipy 10
Poslední tipující: Ružka, Marcone, ECHO PARAZIT, Linzerka, Tik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st..

30.06.2011 15:40:00 | Linzerka

Stmelit pražáky s venkovem se ti podaří těžko. Mají navrch, bohužel většinou. A když náhodou ne, nepřiznají to. Ke své škodě ... :o)) ST!

30.06.2011 02:13:00 | Tik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí