Kouzelnická

Kouzelnická

Anotace: ***

Jediná krásná a zázračná věta,
vyplynula z úst mystérií,
oběhla v obláčcích půlku světa,
v myslích pamětníků spustila hysterii.

…kdo uhádne onu zázračnou větu…

Nadpřirozené prvky jejího jazyka,
jsou křehčí jak pavučinky kouzel,
ovšem pravých čarodějů se tohle netýká,
kdekdo by se poté po smrti v údivu probouzel.

…z opačné strany života…

Ve falešných kouzelnících skrývají se iluze,
každý z nich ovládá ten svůj podvodný trik,
kouzla jsou krotká jak barevné mosty v proměnné duze,
mágové drží si potajmu svůj dávný zvyk…

…nepřestat kouzlit, ale nezaklít…


a přestat si zahrávat s ohněm
Autor Tomáš Přidal, 30.06.2011
Přečteno 228x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, Jiná, labuť, nejsembásník, Květka Š., E.T.Jane, Leedram, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí