Když se slova bouří...

Když se slova bouří...

Anotace: bouří se slova když...

Myšlenky z nás pramen žhoucí
bez moci,bez pomoci
tiše ale lže,nestíhá
jsou věty,ale bezmoci
jak řádky čtoucí..
Nenajdu sebe..co když zebe
podívej modré nebe...
anděla nikde nenajde
a když tak věř.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.06.2011
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí