Život I

Život I

Anotace: moc hezka basnicka

Sbírka: Život, bůch a jiný běžný věci

Pod kápí smrti, v sklenici s rtutí
S arogancí nevšední, prázdní a dutí
Do soudu dalších dní, psycho a thiller
Než přijde poslední, s osobitým stylem…

S tradicí vlastní v bezedné pasti
Bez bázně hany, nic o ní nevíme
Hloupí až trapní, pseudo šťastní
Zvracíme, močíme na lásku kálíme

Na druhý břeh, sarkasticky vzhlížíme
Ironický vzdech, k životu se nutíme
Na mostu naděje, hovno vzejde..
Že dál to tak nejde?
to přejde…!
Autor Bean, 20.11.2004
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí