Sám a samotinký

Sám a samotinký

Anotace: h,ch,f,r,g,t,n

Dva páry orosených šneků, nevlezou si do pelechu.
Chudáci sváděni láskou, vezeňská koule přilepena páskou.
Jak prolomit to prokletí, co trvá mnoha staletí?
Vzdát se bytu,ulity. Chrabrý slimák nechal kvality.
Kvůli kráse, či touze, do kapsy teď šahá dlouze.
Co však slečna šneková, přece není lakomá?
Zjistila, že její byt, pro dva šneky nemůže být.
A tak slimák slintá po světě, sám.
Uvědomte si to, až přijde třeba k Vám.
Autor Richie12, 01.07.2011
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí