Všechno ostatní je prach

Všechno ostatní je prach

Anotace: * * *

Nikdy mě nenajdeš,
ať pátráš prsty po mapě
nebo detekuješ moji přítomnost
pomocí myšlenek, když jsem byl...

...s Tebou na pouti,
při modlení k Bohu
jsme si představovali,
jak z nebe scházejí Svatí...

usmívali se v našich snech,
když jsme byli k sobě
omotáni břečťanem
v kouzelném lese Milování.

Říkali jedním hlasem,
že jsme spojeni
stárnoucím srdcem,
že zemřeme v jeden den...

...já budu pádlovat
k druhému břehu
místo Charóna...

...Ty mi vy(s)lovíš
lásku, která
mě obejme ještě těsněji
kolem krku...

na naše těla padne
ze shora hlína,
která nás pohřbí.

…a všechno ostatní je prach…
Autor Tomáš Přidal, 01.07.2011
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, Doradan, labuť, staranna, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí