=(-P-) podivná

=(-P-) podivná

Anotace: ..asi potvůrka a v peřinách P..P..P..

~~~P~~~


- - - -
Paprsek sluneční ráno spáče budí
..ne,tak brzy on vstávat nebude,
Postýlku svoji tu asi neopustí
..uá,ještě prý tam chvíli pobude.

Potvůrko podivná,já se hněvám
..trochu se nebe teď zamračilo
Přece svou postýlku neopustím
..andílkovi se na mráčku zalíbilo.

Peklo já rozpoutám si na nebi
..a shodím tě z oblačné postele
Podívejme,jak se to nebe čertí
..anděl si raději postýlku stele.

Přeskočí na mráček a na další
..ony snad dělají schody z nebe
Prstýnek z paprsku slunce zatočil
..ten bude dívenko asi pro tebe

Prstýnek sluneční na polštáři mám
..tak honem i já ráno pozdravím
Potom se jen tak na nebe podívám
..dnes bude krásně,to já vím...
---
Pěkný den...přeji všem
---
~P~~~P~~~P~~~P~~~P~~~P~

Autor Květka Š., 01.07.2011
Přečteno 319x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, la loba, hatlapatla, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, šuměnka, Radek.oslov.Šafárik, Jarka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky za přání pěkného dne. Snad se vydaří.

02.07.2011 00:17:00 | Psavec

Potvůrka podivná na mráčku zlobila
ještě nám na zemi mnoho vody vylila:-))), ale hlavně, když je culivo, viď Květí?:-))Já do peřiny se zamotala, deštivé počasí uvítala:-)))

01.07.2011 18:31:00 | CULIKATÁ

Paleta pestrých paprsků...:))

01.07.2011 17:43:00 | šuměnka

ten sluneční prstýnek,ten ale je...
krásnej.

01.07.2011 14:01:00 | Doradan

Děkujeme za přání, ale dnes asi zmoknem. Útěchou budiž, že za týden? bude líp

01.07.2011 12:20:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí