Jarce k svátku

Jarce k svátku

Anotace: pro Jarušku

Sbírka: Moje básničky

Naše nová prezidentka a zároveň šéfredaktorka,
má dneska svátek.
A jak pak se jmenuje přece Jarka,
určitě ji nepřepadne smutek.

Je to taková pozitivní osůbka a super člověk,
s optimistickou náladou a úsměvem.
Já se jí takhle snažím projevit vděk,
možná to oslaví i zpěvem.

Zpívá totiž i ve sboru,
krom toho,že patří do Stavovské Unie Studentů.
O prázdninách určitě spatří i nějakou tu oboru,
ale úsměv nespadne nikdy za celé dny z jejich rtů.

Jaruško, jsi strašně skvělá a jsem ráda, že tě znám,
a můžu si s tebou o čemkoliv povídat.
Za kamarádku tě mám,
můžu tě i docela často vídat.

Děkuji ti za vše, co jsi pro mě udělala.
Seznámila se super kamarády.
O silvestru do party mezi sebe vzala.
A když je super nálada jsme obě rády.

Ty víš, že bych pro tebe udělala cokoli,
i když je mi někdy špatně ze stresu,
ale brzy to přebolí,
je to hlavně s časového presu.

Přeji ti ať se ti vše daří,
a máš kolem sebe jen fajn přátelé,
a nikdo ti tvé plány nemaří.
A tváříš se pořád tak vesele.

Krásné prázdniny, a doufám, že se brzy uvidíme,
a zase spolu poklábosíme.

Mám tě ráda, jako přítelkyni a chtěla jsem, aby jsi to věděla, proto jsem složila tuhle básničku pro tebe.


Wonderwall - Just more
http://www.youtube.com/watch?v=IG7mLVpLWgE&feature=related
Autor Nikolka, 01.07.2011
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí