Spoutaná

Spoutaná

Anotace: píseň... 29-05-2011

Sbírka: Naděje

Spoutaná, stojím tu v dešti nočních můr,
z těla mám jen bolest tupou
a z duše je půl.

Chci znát…
pravdu chci znát,
chci lítat jako ptáci
s větrem, když strom se kácí,
chci splynout s vesmírem,
kde slova, zvuky plynou,
když se mi vesmír ve slovech se ztrácí.

Chci lhát…
Tobě chci lhát,
že klidná jsem, když stín se vkrádá,
že mě ďábel neovládá,
když teď ležím v černé zemi
a jenom dýchat smím,
mezi všemi nadějemi
tebe nespatřím.

Chci se smát,
pravdu chci znát…
když lhát ti nesmím
a tak říkám,
že bez tebe těžko dýchám…
Autor Moonlight7, 01.07.2011
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí