Odpusť

Odpusť

Anotace: ¦ ¦ ¦

Odpusť mi, že dívám se na tvou nahou duši.
To tělo ji opravdu sluší.
Krejčí byl mistr.
Ale to ty víš.
Miluju ty barvy z rána,
když oblíkáš se ...
jsi táááák jak vločka lásky
taješ mi na půnebí
a zas přijdeš s novým časem
zavírám už brány očí
dnes vyprodáno
Bůh se směje ¦¦¦
těla naše mrtvá leží
a my rozprostřeni zas v úsměvu nekonečna...
Autor Lady L, 02.07.2011
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné obraty ! ST

26.07.2011 09:28:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí