SNAD TO NĚKDO POCHOPÍ

SNAD TO NĚKDO POCHOPÍ

Anotace: ....

Polarit lidského myšlení
opisuje kružnici bytí či nebytí
jak vejít…..tam!
kde láska k životu pramení
a kde bůh,jako slunce stále svítí

jak nespadnout mezi stíny
jak udržet si čisté rysy osobnosti
a emocionální stabilitu citů
jak mít víru a ne viny
a pochopit prenatální období dospělosti
bez přetvářek a bez limitů

vnímat lidské reakce
a profitovat s nich
život jako horská dráha,atrakce
kde nesčetná rivalita a emoce
listovat v srdci,jako z knih

vyčíst nestabilitu duše
když je jí nejhůř a zle
proč nezavrhnout ale pochopit
kde jsou citové hranice ženy i muže
a sociální cítění,proč nás zve
do labyrintu,kde není snadné ho vytvořit

protože tenhle svět
nabízí úplně všechno
ale ne jistotu
že tě,někdo někdy pochopí!

Protože tenhle svět
je směsice dobrého i zlého
tak musíš ty,ukázat snahu i ochotu
ať to tvé srdce tolik nebolí!
Autor ZILA78, 02.07.2011
Přečteno 276x
Tipy 29
Poslední tipující: Maryje..., la loba, Mbonita, labuť, Juan Francesco de Faro, Judita, CULIKATÁ, hašlerka, hatlapatla, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tě chápu kamaráde. Ale nemohu ti to dokázat.
To je celej kámen úrazu. :-) st

02.07.2011 10:08:00 | hatlapatla

málokteré pohledy jsou stejné
a s pochopením je to stejně tak
ty jemné nuance se rozletí jak pták
na mnoho pochopení v převelikém hejně...

02.07.2011 08:40:00 | šuměnka

Protože tenhle svět
je směsice dobrého i zlého
nezavrhnout ale pochopit...
ST

02.07.2011 06:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí