Mele se spravedlivě

Mele se spravedlivě

Anotace: * * *

Výstavní písmena
abecedy mučedníků
se shlukují do pozic
obranných...

Zkřížili cestu
větvím vět,
které vyprávěly
o lidech obraných...

Smutně kroutili hlavami
a krotili slzy na krajíčku
v dolíčku, když se nikdo nedíval,
jejich oči tápaly a topily se v slzách...

...kde chytnout se záchrany,
když voda si mlela svoje břehy...

jako upovídaná slečna,
kterou zajímá jenom
vlastní budoucnost

a na ostatní
hází hříchy...

...nebyl by to ale život,
kdyby boží mlýny nemlely spravedlivě...


v duetu myšlenek
Autor Tomáš Přidal, 02.07.2011
Přečteno 219x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, hašlerka, labuť, Leedram, Květka Š., Maryje..., Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí