Věř

Věř

Anotace: ..čemu chceš

Z avantýr v přírodě
a krásných slečen,
z kumpánů v hospodě
jsem vyléčen.

Věř, jestli chceš.

Chci chápat věcí smysl,
sloganů správné znění.
Chci osvobodit mysl,
poznat, co pravda není.

Věř, jestli chceš,
že senior není starý,
že čínská směs není kari.
Když půjčit nechce,
že ho to mrzí,
že asertivní není drzý.

Že věci nejsou,
čím se zdají,
že se máš bavit,
dokud hrají.
Že násilím není pod tlakem,
že kečup není protlakem.

Věř, jestli chceš.

Že špinavý
není nečistý,
Že váhavý
není nejistý,
náboženství není víra,
a za pravdu se neumírá.
Že místo černa
příjde bílo,
nebo že vlastně
líp už bylo.

Věř čemu chceš.
Autor Enšpígl, 02.07.2011
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí