S nadějí steskem i běsem

S nadějí steskem i běsem

Návrat na koleje skonalého času
skákat z pražce na pražec
a co chvíli pád
rovnou do ostružiní

Sám sobě dát si záhlavec
a ránu bičem
když opěvuji trasu
mršin vzpomínek
namísto cesty kapradím
a lesem
kde straší
a víly-čarodějky
se jen míhají
s nadějí steskem i běsem
když neradím se s duší
a svou vizi
mnohým cizí
pohřbívám znovu zaživa

…stěží je rodu kočičího
to by měla jen devět životů…
Autor Juan Francesco de Faro, 02.07.2011
Přečteno 375x
Tipy 44
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Ricarda Haner Lowery, Emmelia, Anjesis, ECHO PARAZIT, Jeněcovevzduchukrásného, hloubavá, Danger, James Libustka, staranna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí i když hořko chutná.
Jinak nechceš mi někdy udělat pro děti stezku odvahy...
podle básně máš talent :-)

24.07.2011 09:38:00 | Danger

:) la loba to zabila :D

09.07.2011 15:05:00 | whiolet

Vidíš mi do duše..."o) Churry

04.07.2011 08:04:00 | Churry

Jojo silné a vydatné jak hovězí vývar s domácíma nudlema...

03.07.2011 15:10:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí