Básnící vymřeli

Básnící vymřeli

Anotace: Aneb když mladí lamentují na staré dobré časy......

Každý člověk bojí se bolesti,
co je důležité to mu ušlo,
dnešní móda=vrchol blbosti,
umění dávno nám pošlo,

Laciné filmy,alkohol a hřích,
fantazie zasluhuje klec,
káravé slovo oplácí smích,
romantika - jen přihlouplý kec,

Tak takhle jsme dopadly,
slavní umělci slyšte,
hrdinové do prachu zapadli,
nyní jen braky již pište,

A já to sledoval se slzou v oku,
doufám však že již to skončí,
jak mozky utápíme v laciném moku,
zlomený umělec se s vámi loučí.
Autor Earl, 03.07.2011
Přečteno 403x
Tipy 13
Poslední tipující: Lioness, Poustevníček, Květka Š., šuměnka, divoska_jaja, CULIKATÁ, ziriant, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen klidně piš dál
tvé básně se vždycky někomu líbí
a ty dobré si najde,jasná věc
a nemusíš být ani "národní umělec"...

03.07.2011 18:38:00 | Květka Š.

myslím, že nevymřeli
je jich tak akorát
by slovy byli smělí
v umění rýmovat...

03.07.2011 16:58:00 | šuměnka

Básníci nevymřeli, vymřeli jejich obdivovatelé. Ale jinak naprostý souhlas.

03.07.2011 07:41:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí