Tma zhasla

Tma zhasla

Anotace: ..

Svůj zrak k nebi upírám,
v hvězdy plaché – bledé,
krásný pocit – umírám,
když nůž po hdrle sjede.

Mé oči ještě jednou snad,
naposled než se zaklopí,
zpatří sníh.

V topolech mdlých
tryská krev z lopaty
co vítá křížový zde sad.

Však letos sníh už v červnu spad.

Světlo, tma zhasly kolem,
zchvácený račím morem,
v hlíněné loži pospávám.
Autor Désolé, 03.07.2011
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: Lamorte, Azazen, tato22, Doradan, la loba, Findë
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílo je morbidně krásné, má své kouzlo.
S úctou
Azazen

06.07.2011 08:21:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí