Requiem vnitřního hlasu

Requiem vnitřního hlasu

Anotace: .

Jsem smutný
jako hořící stoh slámy.
Jsem skutečný
jako kousek větrem rozevláté trávy.
Jsem směr
co nerozumí si s cestami,
když obzor
vznáší se nad hvězdami.

Do stuhy mlčení mezi rty,
vplétají se slova,
však rozhodnutí je zasetý.

Jsem minulost
vyškrábaná ze srdce,
hlas mrtvého,
představující se na lince.
Polibek hořícího hada,
co změnil se v akvarel.
Vykřičené dilo umělce,
který však oněměl.

Jsem reklama
jak po zlomení srdce nevzlykat,
musím jít dopředu,
potichu zanikat....
Autor 27Zdenek, 04.07.2011
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Leedram, Donne, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí