had na prsou

had na prsou

Anotace: asi jako půlka básniček

hřál sem si na prsou hada
co má ruce a nohy
jedinný co sem dostal byla zrada
netušil sem že k tomu má vlohy

viděl sem smyslnost a krásu
pro kterou bych dal cokoliv
ač ta věnovaná spousta času
na to vážně asi neměla vliv

ted mám problémy někomu věřit
abych nedopadnul zase stejně
protože místo kde sem je řit
a psychiku mám těžce v lejně

ted lečit se budu s toho dlouho
když vytrhla si mi srdce kus
moje nepřekonatelná touho
to si mi udělala byl vážně hnus
Autor ostuda lidstva, 04.07.2011
Přečteno 540x
Tipy 7
Poslední tipující: Eliss94, ilona, whiolet, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztahovala přede všemi nohy,
jo, ta holka na to měla ty nejlepší vlohy...
Sotva jsem bral za kliku,
vrazila mi do srdce dýku....
Že prý s tím dokážu žít,
ale ona prý jiného v posteli musí mít...

04.07.2011 19:02:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí