2012

2012

Anotace: Stručný pohled autorův na možné dění v roce 2012

2 0 1 2
Josef Mezera

Přichází s přesností, když končí den
noční můra je jen krasným snem
podivná pachuť, sladký pach
světem se šíří děsný strach

Tisíce mrtvých a krve tok
tak už končí ten dvanáctý rok.
Mayové moudří věděli své
Země řekla stop, dál už ne

Nemáš už čas hrát schovávanou
nemáš už čas hrát na slepou bábu
z prachu zas prach a tak na shledanou.
Sejdem se zas? Tak to ví jen pán Bůh.
Autor Speedy, 04.07.2011
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Žqáry, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí