2 kilometry

2 kilometry

Anotace: oo(-_-)oo

jde člověk pomalu krok za krok
vymění za tok
řek
v jeho olbřímí kebuli, tykvi
slaňujem se s ránem na zem sem na Zem
kliky háky
šikmá okna
skříní fičí fičí fičí víííííítr
a slušííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
mi mikiny
klušu klušu klušu
a šníh křupá šoupá nohama

nešetři se nešetři se nešetři se
musíš myslet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale prázdná hlava kývá
Nazdar
Nesmysly nesmysly nesmysly
S sm smy smys nesmysl

Uragáááááán kro kro kro kro
Kro kro kro kro kro kro kro
Kodýl
Dýl ještě dýl a dýl
Se kývá a kývá a kývá kývádlo
Kývadlo kyvádlo kyvadlo
Ky-kyrykýýýýý
Kýýýýýývá se kývá
Trulant
Autor Jan D., 07.02.2006
Přečteno 202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jseš užásný:)

07.02.2006 22:41:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí