Volání hřbitova

Volání hřbitova

Anotace: lyrická báseň...

Na hřbitově uhasínaj,
svíčky vánkem zaváté.
Noční můry tady hlídaj,
maj to předem zmáknuté.
Přijdeš-li sem v noci temné,
uslyšíš ten jejich hlas.
Vyděsí tě,vyženou tě,
přijdeš-li sem někdy zas.
Bojíš se jich,oni však ,prý neublíží ani mouše.
Blížíš se k nim,ale mysl upozorňuje tě „kouše“.
Nocí se dnes nese křik,
bláhového chlapce.
Hřbitov tichne,svíce hoří,
před hrobem tu tělo leží.
Najdou ho až za pár dní,
snad se na prach promění?
Když napadli ho noční stvůry,
teď na nás už hledí shůry.
A směje se našim strachům,
z tichým,tmavých,hrobních zdí.
Autor Mania Dardeville, 07.02.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mě se to líbí...je to tak hezky ponuré

25.02.2006 17:46:00 | Wery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí