POZNAT SÁM SEBE

POZNAT SÁM SEBE

Anotace: Úvaha vlivu tvorby na osobnost autora

Sbírka: ŽÁRLIVOST

POZNAT SÁM SEBE
Do kláves ťuká víc jak datel
Kdo? Ten naivní spisovatel
k tomu navíc chudý poeta
Píše, co zažil, poznal, za léta
Nechce dělat díru do světa
Vytištěno má už dost a dost
Píše dál. Sobě, jiným, pro radost
Psát, zvláště básně, žádné drama
Prý cesta k poznání, sebe sama
Ovlivňuje charakter, ale i myšlení
Každý však, hned tak se nezmění
Autor RU 82, 05.07.2011
Přečteno 424x
Tipy 14
Poslední tipující: Judita, tato22, CULIKATÁ, Elisha, malá slečna, Květka Š., Veru
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to jeden život nestačí, aby člověk sám sebe poznal..

05.07.2011 18:22:00 | Elisha

Moc hezky napsané...ST

05.07.2011 13:28:00 | malá slečna

Moc hezké...

05.07.2011 11:50:00 | Květka Š.

Moc hezké...

05.07.2011 11:50:00 | Květka Š.

Hezke poctenicko...

05.07.2011 08:16:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí