Bolestná samota

Bolestná samota

Anotace: když schází ti přítel...

Když jsi tu sám a bojíš se života,
přeješ si potkat vlastního vřískota…
Když blízká duše ztrácí se v nedohlednu,
zbyla mi samota, do které si lehnu…
Skloním se níž, už tahá mě za ruku,
smutek a beznaděj nevrací záruku!
Já se chci bavit a naplno žít,
pár upřímných přátel na blízku mít!
Koho mám zavolat, když nikdo mě neslyší?
Zalezu schovat se do díry od myší…
Chci vidět slunce a čistě se smát,
samoty nechci se více už bát!
Zastav se na chvíli, vyslyš má slova,
staň se mým přítelem slyšící znova:
ZŮSTAŇ TU SE MNOU, NEZKLAMU TĚ…
Autor Poučený fracek, 05.07.2011
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: Rezkaaa, Monica., Soledad, Elyona, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasný ST! Úžasné :)

03.08.2011 23:42:00 | Rezkaaa

Dávám ti ST. ;-)

31.07.2011 20:50:00 | Monica.

Přátelství je důležité.

31.07.2011 20:50:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí