SMUTEK

SMUTEK

Anotace: ...Někdy přijde...

Stopy v dešti
Čas dávno vzal
Stopy v písku
Moře pohltilo
Úsměv na tváři
Srdce štěstím zpívalo
Slzy na líčkách
Slané jsou
Chmýří sněhu
Ve vzduchu poletuje
Už není jaro
Zima procitá
Nahá duše
Se sama ocitá
Stopy v písku
Už nikdo nevidí
Jen Ty a já
Každý sám
Stále spolu
Nahé duše
Jen Slunce na obloze
Ve tváři úsměv má
Autor Beepat, 20.11.2004
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí