mezi dvěma cestami

mezi dvěma cestami

Anotace: ..

Občas
mezi dvěma cestami
a stébly
a chvílemi,kdy únava klíží má víčka
k trojrozměrným branám snové fantazie...
a nebo spánku kterému chybí sny
a čas neví,že je časem...
věčnost ta nebolí
bolí jen chvíle ponoření...

Ale někdy
když mnou zabloudí procházka
a rým básně složí si mé myšlenky jak domino
procházim se znovu
a dýchne na mne
cosi víc..
a cítim se jako kus dřeva nesený proudem
horského potůčku
až někam,kde kvetou sluneční paprsky
a květiny si něžně přisvojily oblohu...
Autor 27Zdenek, 06.07.2011
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, hašlerka, Donne, CULIKATÁ, Bambulka, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsáno..ST!

06.07.2011 09:49:00 | hašlerka

... krásné a právě mě to naladilo na tu správnou vlnu ... ;-)
... skvěle vytvořený básnický obraz ... ST ...

06.07.2011 03:57:00 | Bambulka

Velmi moudré a působivé...

06.07.2011 01:01:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí