Jsi má cesta

Jsi má cesta

Anotace: ***

Cesta ke štěstí bývá vždycky dlouhá
Bývá plná rozcestí,
křoví a trnů
Bývá bahnitá a bývá deštivá
A ne vždy vede zpátky domů
Ta moje trvala spousty let
A mnohdy vedla jsem špatně vlastní kroky
Trvalo mi roky,
než našla jsem správný cíl
Pak jsem se rozhlídla
A na prahu všech prahů
ty jsi byl
Ty a tvůj smích
Znám všechny cesty nazpaměť
Trvalo mi to pár let
Naučila jsem se v těch cestách číst
A když ses objevil,
byls jen další list
v té knize, s kterou jsem si hrála
Už nejsem malá
A nebudu ti lhát
Není tolik lidí, co jsem dokázala milovat
Musíš vědět, že byls jedním z mála,
že jsem o tebe stála,
jak člověk může o jiného stát
Byls mým andělem
Mou cestou
Rozcestím, na kterém nelze váhat
Byls mým osudem
Nedospaným snem
Tím, co chceš i po probuzení snít
Byls vším, čím sama chtěla jsem být,
protože takového jsem tě chtěla
Vysnila jsem si tě právě tak
Proto nemůžu se tě ptát,
jestli jsi takový, jakého chtěla bych tě mít
Musíš být
A někdy mě to děsí
Jsi mou cestou i rozcestím
A každý večer se tě ptám
Jsi se mnou?
Jsi tady?
Nebo jsem zas opilá?
Autor unstoppable, 06.07.2011
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, tato22, Bambulka, TetaKazi, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí