ČLOVĚK : OPICE

ČLOVĚK : OPICE

Anotace: "Světový objev" k zamyšlení.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

ČLOVĚK : OPICE
Léta vědu zajímá snad nejvíce
zda člověk jistě pochází z opice
Odvolávají se přitom na Darwina
což je omyl. Pravda je pak jiná
Byl při vědomí, ještě spokojeně žil
když napsal, nikdy jsem to netvrdil
Má teorie však k dohadům je zvrat
Domnívám se, a mohlo se tak i stát
Moji milí, teď nastala pravá chvíle
Opice neomylně - jsou bývalí lidé!
Nechtěli se dělit, na nikoho pracovat
vykořisťovaní dali mat, mohou se smát
Za své prapředky se teď moc stydí
opice, co kdysi žili, jako dnešní lidi
Nechtěli nikoho živit vlastní prací
tak do pralesa všichni utekli radši
Pak v džungli, hlubokém pralese
začali žít, běhat, skákat po lese
Tím jsme opicím nejen nejblíže
i když v džungli míváme potíže
Často i velmi rovni, až na tu křeč
Nám zůstal odpor k práci na jiné
Nad mzdou často ztrácíme i řeč
Však nemít práci, horší je nad jiné!
Autor RU 82, 06.07.2011
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak to je fááákt k zamyšlení..

06.07.2011 11:07:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí