life versus death

life versus death

Anotace: Dream...

Každé ráno, když probudím se
na tvůj obraz nad postelí zahledím se..
vždyť většího štěstí už nemůže býti
láska si vybrala právě mě navštíviti..
okolní svět nevidím..
potkám tě a..
každému kdo po tvém boku jest..
závidím.
Jednoho dne však otewřu oči,
nejsi tam..
Celý svět se semnou točí..
jen kousek od života mě dělí...
Vztáhnu k němu ruku
však temné síly semnou chvějí...
pomocnou ruku snaží se setřásti,
cítím jejich sílu..
táhnou mne dál..
do propasti..?
..naposledy prolétnou všechny mé prožitky
a vzpomínky..
proč v nejlepších chvílích vše skončilo..
to snad života jsou podmínky...?
už dávno přeci vím,
že každé štěstí má jediný svůj cíl..
tak proč teď v posledních chvílích,
nedokážu se srovnat s ním..
..teď na vrcholu blaha..
končí všechna sláva...
poslední síly si dodávám
i přes to bitvu svou prohrávám...
náhle ale další šanci dostanu,
do lidského světa zpět se dostanu..
Jak krásně začíná nový den,
ty hloupá, vždyť to byl jen sen...
Autor P.e.A.c.E., 07.02.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí