Podivný ráno

Podivný ráno

Anotace: ...některá ráno jsou prostě zvláštní ...

Na hřbetu noci
zívalo ráno
a možná to byla noc
co chtěla předběhnout
celý den ...
Pod závojem
nezávazných úsměvů
a vážných momentů ticha
kdesi v jednou kole
se záplavou božských not
tancovala touha
zbavená zemské tíže
s radostí
která měla smutek
uvázaný kolem pasu ...
Kdosi se vznesl
a kdosi padl hluboko
na dno toho podivnýho rána
tolik podobného snu...
Autor Beepat, 20.11.2004
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí