Z lesa na východ (Blecha)

Z lesa na východ (Blecha)

Anotace: Pardón, řekl ježek, slézajíce z lopaty

Sbírka: Notebook aneb Honza Příšer a povidla

Chytil jsem blechu
v pelechu v lese
kde ustlal jsem si
na mechu

Ta blecha
dělá tu neplechu,
že ale kouše, malá
Zabít tu mrchu!

Skáče však
sem a tam
a já ji honím
až jsem bez dechu

Nakonec
utekla na střechu,
kde svědí
životasezbavující
japonec.
Autor Jan Rydl jr., 06.07.2011
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí