Sny

Sny

Anotace: netuším co k tomu napsat =D snad jen "prosím, komentujte a kritizujte"

Sny, tichými jsou posly,
někdy dělají z nás osly.
Něco naznačí a skončí.
Člověk nevyzná se ve snech, mají tolik významů.
Co však znamenají nevyčte ani ze seznamu.
Vyložit je pomáhají snáře,
já považuji je za lháře.
Nikdo neví, co znamenají.
Sny ukazují nám fantazii,
můžeme se vyhnout zmiji. (Tedy nepříteli.)
Ve snech můžeme prožít lásku,
na louce utrhnout si sedmikrásku.
Ve snech děláme věci, na něž se jinak nezmůžeme,
možná si tím nějak pomůžeme.
Lze jimi překonat prázdnotu v naší mysli,
ani ten nejlepší básník to nevymyslí.
Ale realita je úplně jiná!
Autor Zdenka S, 06.07.2011
Přečteno 411x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, casla, tato22, James Libustka, Elisha, Ovádko, vodnař, Nikolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každej sní o krásných věcech, mimo realitu. Tam si píšeme scénář sami.

07.08.2011 23:01:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí