POETA

POETA

Anotace: Překvapen sám sebou!

Sbírka: ŽÁRLIVOST

POETA
Aniž bych chtěl, že přece něco dokážu
a ani nevím, zda se tak děje po právu
myslím a verše se mi sypou z rukávu
A tak vykročil do světa
Nový - starý - chudý poeta!
Možná je to, jak vážně tvrdí mnozí
jen představ mozkové „cementózy“
Je to běžné, aby stařec nad hrobem
začal se chovat a tvořit jak bohém?
Dělat všechno, bože, co já vím
bavit se třeba veršotepectvím?
Na sklonku života, kdy je i rád
že ví, co je blbnout na kvadrát
Autor RU 82, 07.07.2011
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Findë, Marfuša, CULIKATÁ, Linzerka, Květka Š., Elyona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Ale dobrý,poeto,hlavně že jde to..
Pěkný den ti přeji.Květa.

07.07.2011 11:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí