=(-Ť-) ťukací

=(-Ť-) ťukací

Anotace: ..na moje okno někdo zaťukal Ť..Ť..Ť..

~~~Ť~~~


- - - -
Ťuky,ťuky,ťuky,ťuk
..na její okýnko zaklepal kluk
Ťapinka,haf,haf...pejsek zaštěkal
..hele,on toho kluka vylekal.

Ťuňťa to je,ten její kluk
..ona dobře ví že mu není fuk,
Ťavu by prý si osedlal a rád
..ona se mu musela trošinku smát.

Ťubetějku,potom ji povídá
..tu čapku snad bys i vyšít uměla?
Ťululum jsi,asi můj milý
..něco takového jinde by vyšili.

Ťuhýk,tak ten si na stromě
..vrže jen "geg,gve,gve,gve"..
Ťuhýkovou tu "ček,ček,ček"
..k sobě tak si zve,
Ťapinka zaštěkal,
..na ty dva ťuhýky zavrčí,
Ťuk,ťuk,ťuk už chlapče neťukej
..ona ti otevře
...a skončí v tvé náruči...

~Ť~~~Ť~~~Ť~~~Ť~~~Ť~~~Ť~

Autor Květka Š., 07.07.2011
Přečteno 360x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., Radek.oslov.Šafárik, ilaila, Psavec, zenge, divoska_jaja, hašlerka, hatlapatla, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

sem ťuknu jedno ST!

07.07.2011 19:57:00 | hašlerka

(:-))..

07.07.2011 17:38:00 | Doradan

Neťukej chlapče neťukej
raděj ji kytku natrhej...

07.07.2011 11:42:00 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí