vÝLET

vÝLET

Anotace: GVS

slyším barvy zpívat
slova vidím se kývat
cítím jak voní strach
ten co holka dal ti šach

neboj se neublíží ti
všechno je to jen otázka cti
jen pod jazyk si ho dáš
a rázem jinou dimenzi času máš

uvidíš jinýma očima svět
uslyšíš jak roste tamhleten květ
tak pojd poletíme spolu
vzhuru k nebi přímo dolu
Autor ostuda lidstva, 07.07.2011
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: MarkétkaR., ilona, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to smajlík, pro dnešní noc

08.07.2011 20:40:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí