...dešťová

...dešťová

Anotace: ...

Ochutnej z vůně
letního deště
pochytej kapky do vlasů
Svlékej se
tvá kůže stůně
dýcháš ještě
tvrdostí pohoří Atlasu

Něžným proudem světla
pouliční lampy

blýskají se krůpěje
větrem povznesené
listy hlazené
pocity v city necity
vznešené
její a jeho
oběma
dojemně jemně
spirálovitě se pnoucí
až ke kořenům země
na samém
sklonku všeho
tělesného bytí...
Autor jvacl, 07.07.2011
Přečteno 270x
Tipy 19
Poslední tipující: Denael, tato22, hloubavá, Juan Francesco de Faro, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., Jana M., HarryHH, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemný letní déšť...
Nádhera!

15.07.2011 07:37:00 | hloubavá

krásně napsané ST!

07.07.2011 20:56:00 | xoxoxo

Slunce když obnaží
tvou krásu

jako jilm svlékni mě
v šupinách
až nezůstane nic
než kmen

a holé paže
k přivinutí

07.07.2011 16:25:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí