Horror vacui..

Horror vacui..

Anotace: .. strach z prázdna

Invazívna dimenzia nenápadne
časopriestoru je v pätách
blúdi
v hlavách na výslní (popravde na dne)
náhodných čísel v ruletách
- ľudí

podprahovú informáciu v systéme
detekovať bude haluz
hustá
hemisféru hviezdnej noci vystrieme
keď zmena má na Zem zálusk
just tá

schopná nazrieť do trinástej komnaty
ktorá ruža z vás to môže
čeknúť?
so mnou.. neváhaj, staň si predo mňa Ty
zle je, ak bude najhoršie
tresknúť

dvermi, piata dimenzia má krivku chýb
dokonalá nie je žiadna
ďalšia
ich poradie prehadzovať, niet pochýb
máme chuť, nech hrôzu z prázdna
strašia
Autor Petbab, 07.07.2011
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bambulka, Mišiačik, A. L. McCawley
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... někdy není třeba rozumět ... jen vnímat krásu, bolest, strach ...
... moc zajímavá ...

11.07.2011 06:26:00 | Bambulka

úžasne bohatá slovná zásoba:)

07.07.2011 21:22:00 | Mišiačik

úžasne bohatá slovná zásoba:)

07.07.2011 21:22:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí