Otázky mlčení

Otázky mlčení

Anotace: .........

Mlčení bez odpovědí
Otázky ticha

Mlčení bez myšlení
Otázky strachu

Mlčení bez svědomí
Otázky lží

Mlčení bez lítosti
Otázky bolesti

Mlčení bez světla
Otázky tmy

Mlčení bez svobody
Otázky Vězení
Autor Jaroslav Höpfel, 07.07.2011
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí