Milá Nancy (Králíček)

Milá Nancy (Králíček)

Anotace: Já věřím,že mě pochopíš a odpustíš. Já doufám,že se domluvíme a s prázdnou od nás nepůjdete. Moc mi prosím promin'.

Milá Nancy,
moc mi promin',
že svůj slib ,Tobě,
nesplním.

Já slíbila,
že králíčka Ti prodám,
prosím promin' mi,
já nemohu,
já se ho nevzdám.

Zas padala na mne deprese,
mé Já křičelo,
,,no tak, seber se!"
Doma jsem pořád ,sama byla,
tak jsem se rozhodla,
na zahradu se vydala a
toho králíčka,co jsem Ti slíbila,
domů si přinesla.

Najednou bylo po smutku a stýskání,
začala jsem se smát tomu,
jak po bytě se prohání.
Pak vyskočí zamnou na pohovku,
na klín se mi uloží,
já zvednu,-svoji ruku a
hladím ho s láskou přez uši.

Je spokojený,
oči klíží,
spánek se pomali, k němu blíží.
Hladím ho jemně po zádech a
cítím jeho, zpomalený dech.
Tak to spolu spokojeně,
trávíme celé dny,
věř,že bez mého kamaráda,
by už takové nikdy nebyly.

Já vím Nancy,že jsem Ti ho slíbila,
ale prosím pochop,
díky němu,
jsem se z toho -dostala.
Už nemohu a nechci prodat kamaráda,
začala jsem ho mít, nesmírně ráda.

Přijd' s dětma svýma zamnou na zahradu,
tam mladých králíčků,
mám plnou králikárnu.
Uvidíš,že si vyberete a
domů mrn'ouska si odnesete.
Autor EM EM, 08.07.2011
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, Elyona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ahoj, nezlobím se na Tebe, je mi líto mých dětí, které se nemohou dočkati až budu mít po dovolené a ....... Oni to pochopí, když jim vysvětlím, že králíček někomu pomohl..... Já zatím seženu jiného. Děkuji Ti, že jsi mi dala vědět a nečekala s tím na poslední chvíli, měj se krásně...pa

10.07.2011 21:45:00 | nancy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí